Dintero Checkout Instore kan brukes med og uten integrasjon mot POS. Under forteller vi deg hvor enkelt og raskt du kan komme i gang.

Med Dintero Checkout Instore kan du tilby moderne betalingsmetoder via kundens mobiltelefon uten bruk av terminal. Ta betalt uansett hvor og hvordan du er i kontakt med kundene dine. Det finnes flere måter å ta betalt på med Dintero Checkout Instore: du kan enten integrere mot ditt kassesystem eller ta i bruk vår Digitale Terminal via en internett-browser. Det betyr at du kun trenger en ipad eller pc for å ta betalt. Det krever ingen integrasjon, hvilket betyr at du kan være i gang på et par dager hvis du starter prosessen i dag. 

Vi har ingen etableringsgebyr og heller ingen bindingstid. 

Kampanje: Ingen månedsgebyr ut 2020. 

Dintero Checkout Instore tilbyr: 

 • Vipps
 • Faktura
 • Delbetaling
 • Finansiering
 • Visa & Mastercard

Les mer om priser på Dintero.com/no/checkout

Digital Terminal – Uten integrasjon mot kasse 

Med vår Digital Terminal kan du ta betalt fra hvor som helst, enten det er i butikk, fra lageret, fra kundesenter eller rett og slett fra stuen din hjemme. Fra vår Backoffice, som du finner via login på backoffice.dintero.com, kan du enkelt sende en betaling til dine kunder uten noe ekstra hardware eller integrasjon. 

Slik tar du betalt med Digital Terminal: 

 1. Fra Digital Terminal: skriv inn beløp, ordrenummer, kundens mobilnummer og klikk send. 
 2. Her er det to muligheter: 
  • Dersom du kun har Vipps som betalingsalternativ vil kunden få et direkte push varsel til sin mobil og betalingen åpnes og gjennomføres i Vipps. 
  • Dersom du har flere betalingsalternativ vil kunden motta en SMS med link til Dintero Checkout. Der kan kunden velge betalingsmetode og gjennomføre betalingen på sin mobil. 

Slik oppretter du konto for å søke om betalingsmetoder: 

Gå inn på www.dintero.com/no og opprett en gratis konto her. Vi kontakter deg så fort vi kan og hjelper deg i gang slik at du kan ta tilby mobilbetaling i din butikk i løpet av noen dager! 

Hvordan opprette konto og søke om betalingsmetoder: 

Integrert med ditt kassasystem 

Dintero Checkout Instore kan integreres mot ditt kassasystem. Da kan du enkelt tilby mobilbetaling med alle de foretrukne betalingsmetodene i din butikk. Øk handleopplevelsen for dine kunder med valgfrihet i kassen. 

Vi støtter integrasjon for Extenda Retail Silent Touch.

Les mer om integrasjon mot Extenda Retail på dintero.com

Tilby eKvittering: 

Med Dintero Checkout Instore integrert i ditt kassesystem får du muligheten til å tilby kundene dine eKvittering: en digital kvittering som er gyldig på lik linje som papirkvitteringen. Les mer om eKvittering her

Slik fungerer Dintero Checkout Instore med Silent Touch:

Lurer du på noe? Kontakt oss på hello@dintero.com eller +4792041774.

Posted by:Dintero

Leave a Reply